info@unischool.bg
0887 409 336

26 ЮНИ- изпитна дата за изпитите на Cambridge в нашето училище

26 ЮНИ- изпитна дата за изпитите на Cambridge в нашето училище
ЧСУ “ Eвлоги и Христо Георгиеви” си партнира  с изпитен център BRITANICA,  които са оторизирани  от  University of Cambridge  да провеждат изпити за  престижните международни сертификати по английски език на територията на Р.България.
 
Ние като училище, което залага на ранното чуждоезиково обучение даваме възможност на нашите ученици в края на учебната година да могат на място в нашето училище да се явят на международен изпит по английски език и да получат външна обективна оценка от една независима институция като University of Cambridge, а не на последно място да придобият и международно призната диплома по английски език, припозната в целия свят.
 
Защо изпит за сертификат?
Престижните международни сертификати на University of Cambridge помагат на учениците да постигнат  своите академични и професионални цели. Всяка година, хиляди ученици, полагат   изпити за Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, CAE,CPE,  и вземат своите желани сертификати. Те са международно признати, нямат давност и са задължителен документ за цялостното им положително представяне в Европа и света.
 
Какво пердставляват изпитите Cambridge English Young Learners?
Cambridge English Young Learners, познати още като Young Learners (YLE) са серия от забавни и мотивиращи изпити по английски език, специално предназначени за деца. Хиляди родители по цял свят, избират тези тестове, за да проверят как се справя детето им в  изучаването на английски език съобразно международно признатите стандарти. Изпитите са признати от над 23 000 организации  по света и се полагат от повече от 3.5 милиона кандидата в цял свят.
 
Защо да изберете Cambridge English  Young Learners?
Изпити с високо качество, които са надеждни и обективни.
Уверете се какво е нивото на английски език на вашето дете и как се развиват езиковите му умения.
Трите теста Cambridge English Young Learners водят по естествен път до другите изпити на Кеймбридж, предназначени за ученици в про-гимназиални и гимназиални класове.
Тези сертификати са задължителен документ при кандидатстване за бакалавърски или магистърски програми в чужбина, а и в България, ако сме решили да изучаваме програма на английски език.
 
 
Всички изпити на Кеймбридж са съобразени с Общоевропейската езикова рамка.
 
Ако имате въпроси относно това кой изпит за сертификат е подходящ за вашето дете се обърнете към преподавателя  по английски език на вашето дете.
Срокът за регистрация е ДО 16 МАЙ.


Партньори

  • Microsoft

  • Българо Китайска Търговско Промишлена Камара

  • Институт Конфуций

  • Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Виж всички