info@unischool.bg
0887 409 336

На добър час, мили деца!

На добър час, мили деца!

Уважаеми родители и гости,
Скъпи деца,

Обръщам се с голямо вълнение към Вас, защото днес имам честта и удоволствието да открия петата учебна година на ЧСУ "Евлоги и Христо Георгиеви". През 2015 година започнахме само с 4 деца в предучилищна подготвителна група, а днес нашите възпитаници са над 90 - успех, за който малцина биха посмели дори да мечтаят. За нас това е сигурен знак, че все повече хора припознават нашата концепция за качествено образование, което да дава възможност на децата да получат знания и ключови компетенции, които ще ги направят конкурентни не само в България, но и по целия свят.

Нашата амбиция е овладяването на знания да се превърне в незабравимо приключение. Училището да е място, където децата могат да мечтаят, да развихрят въображението си, да дадат устрем на таланта си. Тук да научат колко важно е приятелството и работата в екип, уважението към другия, както и един много важен житейски урок - че трудолюбието е инвестиция, която си струва ежедневните усилия. Искаме и работим за това нашите ученици да получават доверие и сигурност, да растат уверени и подготвени, че могат да сбъднат мечтите си, да бъдат откриватели, учени, предприемачи. Да растат уверени и подготвени, че те са утрешните лидери тук или по света. Това е нашата кауза, за която с всяка изминала година намираме все повече и повече съмишленици.

Скъпи родители,
За нас е чест и гордост да сте наши партньори. Благодарим Ви за доверието към нас, то ни дава увереност, че сме на прав път, но и че ни чака много работа.
Знаем, че искате да дадете най-доброто на Вашите - нашите деца. Затова нашето обещание към Вас е да осигурим екип от преподаватели, които са достатъчно квалифицирани и ангажирани с образованието и възпитанието на децата, с овладяването на социални умения и емоционална интелигентност, които са ключови за бъдещата им професионална реализация. Нашите преподаватели са нашият най-голям капитал. Като доказателство ще спомена само част от успехите на училището - международен сертификат HSK 2 за владеене на китайски език за учениците от трети клас, HSK 1 - за учениците от 6 и 7 клас, международни сертификати Cambridge за учениците от втори, трети, пети, шести и седми клас, традиционно силно участие на състезанията, организирани от Сдружението на българските начални учители, отлично представяне на Външно оценяване след 4 клас и още много други.

По традиция в началото на новата учебна година учениците подаряват цветя на своите учители в знак на признателност и уважение към техния труд. Днес заедно ще отдадем нашето уважение към учителите от ЧСУ "Евлоги и Христо Георгиеви", но не защото е записано в закон, а защото с всеотдайност и грижа водят децата ни напред по пътя на знанието и успеха.
Защото зад успехите на всяко едно дете се крият ежедневните усилия на неговите преподавателите.

Желая на всички здраве и енергия и нека не забравяме, че растем, мечтаем и успяваме заедно! На добър час!

Олга Ялъмова
Директор


Партньори

  • Институт „Конфуций“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“

  • Институт Конфуций- София

  • Изпитен център BRITANICA  

  • Capman Holding

Виж всички