Уважаеми родители,
Уважаеми учители,
Скъпи деца,
Днес започва новата учебна година – шеста поред за Частно средно училище “Евлоги и Христо Георгиеви”. Щастлива съм, че въпреки необичайните условия, в които се намираме вече шести месец, днес сме заедно.
Добри дошли, скъпи първокласници!
Преди 6 години започнахме образователната мисия наречена ЧСУ “Евлоги и Христо Георгиеви” само с 4 деца в предучилищна подготвителна група, а днес вече имаме две паралелки в първи клас. Тази година ще посрещнем и първия випуск осмокласници. За нас това е сигурен знак, че училището се развива и все повече семейства стават наши съмишленици, защото нашата мисия е да предлагаме качествено и достъпно образование. Нашето училище беше одобрено от Министерството на образованието и науката и от 2021 г. е включено в системата за държавно финансиране.
Искаме и работим всекидневно, за да могат децата да получат знания и ключови компетентности, които ще ги направят свободни и конкурентни граждани на света. Искаме и работим всекидневно за успеха на нашите деца! Да, децата на ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви” са част от нашето семейство, което с всяка изминала година се увеличава!
Нашата амбиция е да не спираме и за миг, за да могат учениците ни да се чувстват уверени и подготвени за утрешния ден.
Разчитаме и на Вас, уважаеми родители, защото вие сте наши пратньори. Вие ни се доверихте и вярвам, че ще изживеем заедно най-вълнуващото приключение за Вашите деца – приключението, наречено „Училище”.
От днес всички ученици тръгват на пътешествие, в което техни спътници ще са книгата и знанието, приятелството и солидарносттта, уважението към другия, умението да защитават своето мнение. Нашето училище е място, в което ученето е забавно приключение. Тук децата ще се научат, че трудолюбието е инвестиция, която си струва ежедневните усилия.
Училището ни може да се похвали със забележителните резултати на своите ученици –в международните сертификати за владеене на китайски и англиски език, олимпиади и външно оценяване.
Тук е мястото да благодарим на нашите учители, защото в успеха на всеки един ученик се крият усилията и професионализма на неговите преподаватели. Благодаря на всички учители от ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви” за всеотдайността, грижата и любовта, с които даряват нашите деца!
Желая на всички здраве и енергия и нека не забравяме, че растем, мечтаем и успяваме заедно! На добър час!